Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου- Ημερίδα φιλαναγνωσίας

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, το σχολείο μας είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τη συγγραφέα κα Μυρσίνη Βιγγοπούλου και τον εικονογράφο κο Χρήστο Σπηλιώτη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη «γιαγιά Μυρσίνη», να συνομιλήσουν μαζί της και να ταξιδέψουν στα όμορφα παιδικά της βιβλία. Επίσης γνώρισαν τα στάδια εικονογράφησης ενός παιδικού βιβλίου, άκουσαν με ενδιαφέρον όσα τους είπε ο κος Σπηλιώτης και εικονογράφησαν και μόνοι τους ένα κείμενο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, λειτούργησε στο σχολείο μας έκθεση παιδικών βιβλίων.

Ευχαριστούμε την κα Βιγγοπούλου και τον κο Σπηλιώτη για την αγάπη τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή μας. Ευχαριστούμε επίσης τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τις ευχαριστίες μας τέλος εκφράζουμε στο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Διονυσίου που παρακολούθησε την ημερίδα που διοργανώσαμε.

Advertisements